Bogføring

– hvad skal du vælge

 

Når du vælger Falkenberg Erhvervsservice som din samarbejdspartner, har du truffet et godt valg.

Især 3 ting. Du får bedre styr på din virksomheds økonomi. Du sparer en fast løn til bogholder. Og du får kontinuerligt forslag til, hvordan du kan optimere virksomhedens finansielle flow.

Du får alt i alt en mere solid driftsmetode. Og dermed mere overskud til alle de andre ting, der betyder noget i din hverdag. På jobbet, og derhjemme.

Er du i sikre hænder? Ja. Falkenberg Erhvervsservice bruger de nyeste ERP systemer, kombineret med solid erfaring – blandt andet fra BDO, et af landets største revisionsfirmaer.

Hvorfor ikke klare det hele selv? 

Dit firma behøver ikke være særlig stort, før det kan betale sig at benytte et ekstern partner som Falkenberg Erhvervsservice. Tænk feks. også på, at vi har andre kunder. Det betyder, at vi er i bedre “træning” i forhold til at hjælpe dig.

Er det så ikke bedre at vælge et stort revisionshus? Hos de store revisionsvirksomheder kan det knibe med den mere målrettede rådgivning, den personlige kontakt. Vi bruger iøvrigt de samme ERP systemer, som de store huse. Hos Falkenberg Systemer supplerer vi til gengæld med en rådgivning, der er knivskarp, hurtig og lige-til. Fordi, vi er tættere på hinanden. Dig og mig.

Lidt om systemerne

– bare lidt..

Skal vi drikke en kop kaffe?